Танцът е изключително красиво явление. Танцуването е вплетено дълбоко в гените ни и нашата стратегия за оцеляване още от времената, когато най-еволюиралите от нас не са имали и ни най-малка идея коя е Мадона.

В този ред на мисли не е чудно, че има такова изобилие от танцови стилове и похвати.

В тази кратка, но образователна статия ще разгледаме мъжкия танц, като явление, чието наблюдение е в състояние да накара и най-суровия и психически стабилен индивид да поиска да напусне планетата незабавно.

Видеоклиповете са подредени в нарастваща градация на ненормалност, за да можете да ги понесете по-леко. Дръжте си шапките – започваме.

Coco Jumbo парти

Момчетата тук демонстрират, че няма нищо лошо в това да танцуваш като здраво облепен с тиксо, стига да го правиш с много хъс. Невероятно е, че при толкова много вдървени хора на едно място, никой не бива накацан от кълвачи.

Унищожителите – един Особен ден

Пред този уникален ремикс думите бледнеят.  Разбира се, може да се каже много за брейк похватите, за грабването на шапката, за тръскането на краката в стил “куче препикава предна лява гума на Москвич”. Не е срамно да го гледате и над десет пъти, за да научите всяко движение в детайли. Между другото, познайте коя е новата мелодия на телефона ми. (И то само, защото няма как да сложа и видеото!)

Бонус видео – Старите пушки

Непринуден, ефирен танц, включващ стрелба с огнестрелни оръжия. Участието на “най-щастливата булка в историята” е черешката върху тортата.

Интересното тук започва около първата минута от клипа.

Танцът е свобода и забавление. След този обзор, ви пожелавам повече свобода и забавление, в което час по-скоро да приложите новите похвати. Ако имате да споделите други WTF танци, моля направете го в коментарите под статията 🙂

Хареса ли ти тази статия? Сподели я:

« »