Готин уред! Я чакай, какво по дя...

Коледа наближава и мъжете, или поне някои от тях, вече започват да мислят трескаво какво да подарят на половинките си, за да ги зарадват… Тя постоянно разправя, че иска да ходи на фитнес… дали да не е нещо за спорт, а?

Ееех, какво ли не правят жените, всъщност, за да изглеждат добре! Естествено, индустрията иска да капитализира от този факт и се възползва с пълна сила, а пазарът все повече се насища и съответно ражда все по-налудничави продукти за разкрасяване, отслабване, уголемяване, стягане, изглаждане, и всякакви други “-ане”-та. Жените отварят дамски списания – на едната страница стои 90-60-90, 40-килограмова фотошоп-манекенка, а от другата се мъдри реклама на поредния продукт, който ще им даде желаната фигура, цвят на косата и прочие. Е, не им е нужно много, за да се поддадат на пропагандата. Не ме разбирайте погрешно – аз не се оплаквам – мъжете, като цяло, печелим от тази женска мания за перфектност, стига да не покриваме ние разходите за всичко това… и стига да ги нямаше безумните модни тенденции, за които стана дума миналата седмица…

Това, което прочетохте тогава, обаче, е изящна розова пеперуда, пърхаща нежно в ранна утрин над златиста роса, в сравнение с това, което ви предстои да видите сега. Тук ще видите един от  чудовищните странични ефекти на технологичния прогрес.

И така, представям ви “3 Коледни подаръка, заради които жена ви вероятно ще ви изхвърли от вкъщи”.

1. “Хей ръчички, хей ги две” – ShakeWeight

В последния епизод от 14-ти сезон на скандалната анимация за възрастни “South Park” този уред бе с главна роля. В превод на български наименованието му звучи като “Клатеща се тежест”. Да, прави сте, звучи малко… по-така, но вижте по-добре видеото, защото мисля, че мръсното ви подсъзнание в крайна сметка ще остане предоволно. Само ще спомена, че във въпросния епизод, уредът се обръщаше на другата страна и заспиваше, след като упражнението… свърши.

Последствията

Ако сте големи късметлии, тя няма да ви говори минимум един месец. Какво очаквахте?  В крайна сметка вие й подарихте уред, подходящ за обучение на начинаещи ветеринар – осеменители.

2. Ездачки – i-JoyRide

Надявам се, че тук “Joy” и “Ride” са сложени като отделни думи, защото иначе няма много смисъл. В такъв случай относително буквалният превод би бил “Аз яздя с кеф”. Целта на този уред е да се стегне талията… да бе, да… Е, вижте как “яздят с кеф” дамите от видеото:

Последствията

Жена ви открива хубавите страни на ездата и ви заменя с тази машина. Логично е – проклетото нещо изобщо не изисква грижи в сравнение с вас. На всичкото отгоре има и “разширена гаранция”. Положението ви не е розово. Знам, че комбинативните ви мозъци сега се питат дали няма някакъв вариант на това за мъже…

НЕ. няма.

3. Най-новият начин за стягане на шията – Facial Flex

Толкова съм потресен от това, че дори не знам как да започна да го описвам… просто гледайте:

Последствията

Този път никой не ви изхвърля от вкъщи. Сами събирате багажа си и заминавате задълго възможно по-далеч. С месеци ви тормозят кошмари, в които жена ви прилича на робот, чиито платки са дали на късо. Рибоподобен, човекоподобен робот. Полуриба в един по-кофти смисъл – нещо като оная русалка, която от кръста нагоре била риба, а надолу – мъж.

За финал – бонус видео – Хавайският стол

Запознайте се със Светият Граал на концентрацията. Ако успеете да свършите нещо полезно, седнали на това чудо, непременно се пробвайте само със съсредоточаване на погледа да счупите гранитно паве на осем идеално равни части. Не би трябвало да имате проблеми.

Благодаря ви, че се разходихте с мен в чудовищният свят на телешопинга! Надявам се да сте се забавлявали!

И внимавайте какво подарявате този сезон – всичко достатъчно тежко, за да може да бъде хвърлено по вас представлява потенциална заплаха.

Хареса ли ти тази статия? Сподели я:

« »